VI VILL VARA BÄST

Därför vill vi alltid bli bättre och försätta att utvecklas

Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och det betyder att vi alltid måste fortsätta att utvecklas. Ett steg i detta är att vi i September 2017 öppnade upp vår nya butik på Katarina Bangata 44 (Studio Blomsterringen). Det är en butik som har fokus på snittblommor och beställningar, vilket gör att vi kan lägga ännu större fokus på just det, samtidigt som vi har våra butiker i Ringen Centrum och Västermalmsgallerian där vi kommer fortsätta att utveckla krukväxtsidan, inredningen, snittblommorna och servicen. När du kommer in i våra butiker ska du få inspiration, service i världsklass och en upplevelse utöver det vanliga. Vi har även gjort det möjligt för er att kunna handla hem utvalda produkter direkt från vår webshop och även börja prenumerera på en veckobukett med bara några klick på vår hemsida. Vi vill vara en modern blomsterbutik som finns där kunden vill att vi ska vara.

KRUKOR

Vi har en stor passion för krukor och håller oss alltid uppdaterade med de senaste trenderna, men glömmer aldrig bort det klassiska. Vår vision är att kunna tillgodose så många som möjligt vad gäller pris och stil, men med Blomsterringens känsla.

Hos oss finns det en kruka för alla tillfällen. Kolla igenom vår webshop eller kom förbi vår butik och se hela vårt sortiment, du kommer inte att bli besviken. Krukan är enligt oss blommans kläder och med en snygg kruka kan du få din blomma att bli ännu vackrare.

INREDNING

Inredning och blommor går hand i hand. Känslan av att städa hemmet, ställa alla saker på plats och sedan få in lite färska blommor i hemmet är enligt oss oslagbar. Därför vill vi skapa en butik där du kan köpa din nya matta, en ny kudde och sedan en fin blomma med en matchande kruka till, så att du kan vara kvar i din kreativa bubbla hela din vistelse hos oss.

Nu kan du även få tag på en del av vårt inredningssortiment i vår webshop, som uppdateras kontinuerligt med nya saker. Med vårt tajta samarbete med inredaren Jennie Edvinsson ser vi till att alltid hålla oss uppdaterade med det senaste inom inredning.