VEM ÄR VÄRD ETT BLOMSTERBUD?

Våra florister vägleder dig

Vi tycker att det ska vara smidigt att förgylla någons dag med blommor, därför har vi skapat ett formulär som gör det möjligt att ange alla detaljer som vi behöver för att smidigt skicka dina blommor så fort som möjligt. Låt oss skapa en bukett som förmedlar det du vill säga.

VI STÅR TILL DIN TJÄNST
VI HJÄLPER DIG

Våra florister vägleder dig

Inför en begravning står man oftast inför många beslut trots att man helst bara vill sörja. Därför har vi gjort det smidigt och enkelt för dig som ska beställa blommor inför denna dagen. Låt våra florister vägleda er genom dessa beslut så att ni kan förmedla den känslan ni vill ha genom blommorna. Ni kan även komma förbi vår nya lokal på Katarina Bangata 44 för konsultation i en lugn och skön miljö. Låt oss skapa fina minnen med blommor.

VI STÅR TILL DIN TJÄNST
CHANSA INTE MED DETALJERNA

Hör av er till oss

Detta är en av livets stora dagar och alla detaljer är lika viktiga för att dagen ska bli precis så fin som man har drömt om. En av dessa detaljer är blommorna och med vetskapen om hur viktig denna dag är, finns vi här för att vägleda er genom valet av blommor. Vi sitter på kunskapen, ni sitter på visionen och tillsammans kommer vi att skapa någonting fantastiskt. Våra duktiga florister står redo att hjälpa er att få denna detalj helt perfekt till er stora dag. Vill ni göra det enkelt för er, kan ni börja med att fylla i vårt formulär, sedan kontaktar vi er så fort vi har fått in er beställning.

VI STÅR TILL DIN TJÄNST
VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Våra florister vägleder dig

Tillsammans kan vi skapa någonting unikt. Allting sitter i detaljerna och vi finns här för att säkerställa att ni får rätt stämning inför eventet. Vi gör både stora som små jobb och tummar aldrig på kvalitén.
Våra duktiga florister guidar er genom besluten och kommer med förslag på snygga och trendiga lösningar om det önskas. Vi skapar er vision i blommor.

VI STÅR TILL DIN TJÄNST