• Ett enkelt och säkert sätt att skicka blombud i Stockholm.
  Vi levererar blombud i Stockholm, du kan enkelt kolla om vi skickar blombud till det postnummer som du har tänkt att skicka till i början av beställningen. Vi har valt att inte skicka våra blombud för långt, då vårt mål är att vara det bästa alternativet för blombud i det området som vi tycker är miljövänligt försvarbart att skicka inom.
 • Vad kostar det att skicka ett blombud?
  Det är en fråga man ofta får och svaret är lika enkelt som det är svårt, det är upp till dig. Priset på blombudet bestäms utifrån vad du faktiskt vill skicka. Vill du skicka en mindre eller större bukett, det avgör priset i slutändan, sen är det även andra parametrar som avgör, om det till exempel ska vara en speciell blomma i och beroende på dagspriset och säsong, kan det blomman vara billigare eller dyrare och det kan också avgöra priset i slutändan.
 • Hur stor blir buketten?
  Även detta är svårt att svara på. Våra florister försöker alltid att göra en kombination av storlek och val av blommor. Fler exklusiva och lite dyrare blommor gör att budgeten för buketten äts upp snabbare, därför kan även en mindre bukett fortfarande vara en dyr bukett. Därför jobbar våra florister stenhårt med att hitta en bra balans mellan volym och valet av blommor för just din budget.
  Vill man att vi ska fokuserar på volym för just ditt blombud så underlättar det om du skriver det som önskemål. Står det inget, så kommer vi att se till att göra en vacker bukett, med en bra balans för just ditt blombud.
 • Kan jag skicka med en present med mitt blombud?
  Du kan enkelt välja att skicka med ett kort, en nalle och choklad med ditt blombud, vi kommer även att utöka så att du kan välja till att skicka med en vas eller doftljus med ditt blombud direkt när du beställer.
 • När kommer mitt blombud att levereras?
  Vi samarbetar idag med flera transportföretag för att vara ett så flexibelt blombud som möjligt, du kan antingen välja att det kommer fram på förmiddagen mellan kl 9-14, eftermiddagen mellan kl 14-22 eller om du vill att det ska komma fram fort så kan du även skicka ditt blombud som express, då kommer det fram inom tre timmar. Den vanliga kostnaden för frakten är 99 kr och väljer du expressleverans så är det 249 kr i dagsläget.
 • Skulle vi inte leverera till dit du önskar då rekommenderar vi följande:
 1. Hitta en butik som ligger i området
 2. Kolla på företagets Instagram för att se om du får rätt känsla.
 3. Om allt ser bra ut, hör av dig till butiken direkt och lägg din beställning, då kan du komma med egna önskemål och får hjälp att maximera din budget!